בטעם איטלקי

השפית האיטלקייה יהודייה עמנואלה פאנקה, בעלת מסעדת Curpygghyu ומנהלת בית ספר קולינרי Gambero Rosso שבעיר קטניה מסיציליה, תשתף פעולה עם השף של רשת רפאלו האיטלקית רועי הלוי, בערב ספיישלים מיוחד עם מנות מהטבח הסיציליאני. 

תפריט ספיישל כשר. לוי ופאנקה
צילום: יח"צ

"אני מאוד שמחה לעבוד עם הצוות המדהים של רפאלו, בראשות השף והקפטן רועי הלוי", אמרה פאנקה. "הכנו ביחד תפריט ספיישל כשר לסניף בקריון, לדעתי האוכל טעים מאוד ומשתלב טוב מאוד עם המטבח האיטלקי. נשתמש בירקות ובפירות העונה, דגים טריים וגבינות נהדרות. אני גם אעבור בין הסועדים כדי לשמוע את דעתם ולוודא שכולם נהנים".

ניוקי זוקה. ערב איטלקי
צילום: יח"צ

הערב יתקיים ביום שני הקרוב (9.9.19) במסעדת רפאלו בקריון. בין המנות שיוגשו באותו ערב: ריזוטו פרמיז'אנו עם יין לבן, חמאת פרמג'אנו, גבינת מסקרפונה ושקדים (46 שקלים). אנטיפסטי סיצילאני- פנזרוטי אנשובי ומוצרלה מעושנת, קרוקט תפוח אדמה, תבשיל קפונטה וסלטון תפוז שומר (57 שקלים). קנלוני אספרגוס במילוי ריקוטה, מסקרפונה, אספרגוס, קרם תרד ואגוזי מלך (51 שקלים). ניוקי זוקה עם גבינת גורגונזולה ושברי פקאן (71 שקלים). טונה אדומה צרובה בקראסט שומשום שחור, בצלצלים מקורמלים ביין אדום וחומץ שרי (119 שקלים). פילה מוסר מלנזנה עם עגבניות צלויות, חצילים ופרמז'ן (109 שקלים). לקינוח קסטה סיציליאנית (43 שקלים) ומילפיי (42 שקלים).

מתי?  

רפאלו קסטרא 26.8, עין שמר 2.9, קריון (סניף כשר) 9.9 

החל מ19:00

אודות כתב מקומי

אולי יעניין אותך גם?

שוקולד טופי אנגלי, פשוט קל להתאהב בו

שוקולד טופי אנגלי אין ספק שמדובר באחד הממתקים וחטיפי השוקולד האהובים ביותר, ילדים וגם מבוגרים …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *