חגיגת קיץ

קבלו מתכון קליל וטעים לגלידת אפרסקים ביתית, שתעשה לכם רגעים צוננים בחום יולי אוגוסט

פירות הקיץ הן חגיגה לעיניים ולחך אבל לעתים, מרוב השפע, העיניים מסתנוורות ואנחנו קונים יותר פירות ממה שאנו באמת יכולים לאכול. אז מה לעשות למשל עם אפרסקים שאנו כל כך אוהבים אבל נותרו במקרר? הכינו איתם גלידה.

קבלו מתכון קייצי לגלידת אפרסקים ביתית, טעימה, קרירה וקלילה להכנה, שאפשר גם להכין יחד עם הילדים בימי החופש הגדול.

קל להכנה. גלידת אפרסקים
צילום: Depositphotos

מצרכים:

2 כוסות אפרסקים של "חקלאי גרנות" קפואים וחתוכים לקוביות

⅓ כוס קרם קוקוס
2 כפות דבש
1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

ערבלו את כל החומרים במערבל עד לקבלת תערובת סמיכה. תקנו טעמים במידת הצורך, ניתן להמתיק עם עוד דבש או להקרים עם עוד קרם קוקוס. העבירו לתבנית והקפיאו למשך 4 שעות טרם ההגשה. הוציאו לכלי הגשה באמצעות כף גלידה ותיהנו.

המתכון באדיבות חברת "חקלאי גרנות", המשווקת המובילה בישראל של תוצרת פירות וירקות טריים.

אודות כתב מקומי

אולי יעניין אותך גם?

שוקולד טופי אנגלי, פשוט קל להתאהב בו

שוקולד טופי אנגלי אין ספק שמדובר באחד הממתקים וחטיפי השוקולד האהובים ביותר, ילדים וגם מבוגרים …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *