דף הבית / לייף סטייל / אוכל / לביבה חמה וטבעונית

לביבה חמה וטבעונית

בחג החנוכה הקרב ובא, התפריט הקולינרי העיקרי יהיה לביבות או סופגניות. השף דניאל כץ חולק מתכון ללביבות כרובית וטופו טבעוניות שגם אצל הקרניבורים לא יישארו על הצלחת

חג החנוכה מגיע אלינו בצעדי ענק והבשלנים בינינו בטח כבר מחפשים מתכונים מעניינים לבשל בהדלקת הנרות החגיגית. לקראת החג, השף דניאל כץ חושף את המתכון שלו ללביבות כרובית וטופו טבעוניות וקריספיות במיוחד. כמובן שהלביבות מתאימות גם למי שלא טבעוני, ולכל אוהבי הלביבות עם הטוויסט.

טבעוניות וקריספיות. לביבות כרובית וטופו
צילום: עצמי

מצרכים:

500 גרם כרובית מבושלת וקרה (חשוב שלא יהיו נוזלים)
200 גרם טופו מגורד
בצל ירוק קצוץ דק
1 כף שומשום
מלח, פלפל, אגוז מוסקט מגורד
לבלילה:
1 כף חרדל
2 כפות קמח
200 גרם פירורי לחם
מלח ופלפל
שמן לטיגון

אופן הכנה:
בקערה מפוררים את הכרובית ומוסיפים טופו מגורד, בצל ירוק, שומשום, מלח, פלפל ואגוז מוסקט. יוצרים לביבות וטובלים בבלילה של קמח, חרדל, מים, מלח ופלפל, ומעבירים לצלחת עם פירורי לחם. מטגנים בשמן חם ומגישים. שיהיה בתיאבון!!

אודות כתב מקומי

אולי יעניין אותך גם?

לחיי הטבעוניים

מצלי סייטן ועד עוגת דובדבנים בחושה – עשרת המתכונים הטבעוניים שיעשו לכם שמח על השולחן …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.