עוגה לשבת / סיגל בוגנים

סיגל בוגנים
צילום: סיון וייס

פעם בחודש הבן הקטן שלי מסכים להיכנס איתי למטבח, כדי לנסות ולאפות, זה חלק מתרפיה בשבילו וזמן איכות בשבילי. 
יש לנו מתכון קבוע, שלא מתחלף אף פעם, עוגיות שוקולד צ'יפס שמנמנות, שאי אפשר לעמוד בפניהן.

עוגיות שוקולד צ'יפס שמנמנות

380 ג' קמח. 
1 אבקת אפיה. 
1.5 כפית סודה לשתייה. 
230 ג' חמאה. 
150 ג' סוכר חום. 
80 ג' סוכר לבן. 
2 ביצים. 

350 ג ' שוקולד מריר קצוץ. 

הכי טעים. שוקולד ציפס
צילום: עצמי

אופן הכנה: 
מתחילים במיקסר עם חמאה וסוכרים, עד שהתערובת הופכת לקרם. מוסיפים ביצים, אחת אחת, מוסיפים חומרים יבשים ללישה קצרה, עד שנעלם הקמח ובסוף מקפלים את השוקולד המריר.  

מכניסים לתנור שחומם מראש על 175 מעלות ואופים בין 15 ל- 17 דקות. 

שתהיה לכם שבת מתוקה במיוחד.

אודות כתב מקומי

אולי יעניין אותך גם?

שוקולד טופי אנגלי, פשוט קל להתאהב בו

שוקולד טופי אנגלי אין ספק שמדובר באחד הממתקים וחטיפי השוקולד האהובים ביותר, ילדים וגם מבוגרים …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *