עוגה לשבת / סיגל בוגנים

חופש, חופש, חופש

זמן מעולה לחגיגה. סיגל בוגנים
צילום: סיון וייס

זה הרגע, הנה באה השעה והשבת הוא זמן מעולה לחגיגה. 
הילדים בבית יצאו לחופש והם כבר משועממים. זה בדיוק הזמן להכניס אותם למטבח ולתת לכם להכין מטעמים. 
בשבת, אפשר להכין איתם ביחד עוגה חגיגית, מלאה בכל טוב ,עוגה חגיגית מלאה באהבה וחופש ללב ולנשמה, עוגת מוס קלה להכנה.

מצרכים: 
חבילת בשקוטים לתחתית. 
כוס נס קפה ממים פושרים ללא חלב. 

לקרם: 
200 גקם שוקולד חלב.
25 גרם חמאה. 
רבע כוס (65 גרם) שמנת מתוקה.

250 שמנת מתוקה.
רבע כוס חלב. 
40 גרם פודינג וניל.

ציפוי: 
150 שוקולד מריר. 
150 שמנת מתוקה. 

רצוי לקשט. עוגת מוס
צילום: עצמי

אופן הכנה: 
מתחילים כמו עוגת ביסקוויטים רגילה, טובלים את הבישקוטים ומניחים בתחתית, מכניסים למקפיא ועוברים להכנת הקרם.

בסיר מחממים את השוקולד, השמנת והחמאה, עד שהכל נמס ומניחים בצד. בינתיים, מקציפים את השמנת, החלב והפודינג לקצפת יציבה. מערבבים את השוקולד המומס בקצפת, עד שנעלמים כל הגושים ונהיה קרם יציב. מעבירים לתבנית מעל תחתית הבישקוטי ומכניסים למקרר להתייצב.

מכינים את הציפוי – ממיסים את השמנת והשוקולד, שופכים מעל העוגה ומחזירים למקרר. אם בא לכם לקשט או לכתוב, תמיד אפשר ואף רצוי. 
העיקר שיהיה חופש גדול מהנה, פורה ובטוח.

אודות כתב מקומי

אולי יעניין אותך גם?

שוקולד טופי אנגלי, פשוט קל להתאהב בו

שוקולד טופי אנגלי אין ספק שמדובר באחד הממתקים וחטיפי השוקולד האהובים ביותר, ילדים וגם מבוגרים …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *