עוגה לשבת / סיגל בוגנים

סיגל בוגנים
צילום: סיון וייס

הידעתם שאחד הקינוחים הכי מבוקשים במסעדות או בתי קפה הוא עוגת שוקולד חמה? זו הסיבה שהפעם החלטתי לפנק אתכם במתכון, שיגרום לכם להזמין אורחים.

מצרכים:
315 גרם שוקולד מריר.
315 גרם חמאה.
6 ביצים.
30 גרם קמח.
160 גרם סוכר.
5 גרם מלח.

הכי טעים. עוגת שוקולד חמה
צילום: עצמי

אופן הכנה:
ממיסים חמאה ושוקולד בבן מארי או במיקרוגל, מקציפים את הביצים עם הסוכר לתערובת תפוחה ובהירה,
מערבבים שוקולד וביצים בזהירות, מקפלים לתוך התערובת קמח ומלח ומעבירים לתבנית 24 או לתבניות קאפ קייקס מקומחות.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, 15 דקות.

מגישים עם סירופ שוקולד, קצפת, או שניהם אם בא לכם להיות מושחתים במיוחד.

שתהיה שבת מלאה בשוקולד.

אודות כתב מקומי

אולי יעניין אותך גם?

שוקולד טופי אנגלי, פשוט קל להתאהב בו

שוקולד טופי אנגלי אין ספק שמדובר באחד הממתקים וחטיפי השוקולד האהובים ביותר, ילדים וגם מבוגרים …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *