
צילום: אמיר יעקובי
יום ראשון השבוע, עלמה בשרון. רוני ויעל כפרי מקרית חיים מחתנים את בנם עומר, עם בת זוגו יעל בן אלי. החתן, איש עסקים שמכיר את כל ההוא אנד אוז, סידר את היום, כך שהוא וכלתו ייסעו עם הרכב של עומר אדם, עד החופה, שם חיכתה גם אם הכלה, רחל בן אלי.

צילום: אמיר יעקובי
במהלך החתונה עלהאל החופה ראש עיריית ירושלים, להלן: משה ליאון וחיזן את שבע הברכות. קצת לפני החופה, בשלב החתימה על הכתובה, הבליח אל החדר היועץ המשפטי לממשלה אביחי מנדלבליט, שאחז בתפקיד העד, יען כי פיקח על המהלך. על הרחבה, פיזזו אינספור אנשי עסקים, וברחבי האולם נראו אושיות כמו לינור אברג'ל, אביבית בר זוהר ומיכל ויצמן, כלומר מיכל הקטנה.
צילום: אמיר יעקובי
בין החוגגים היו גם מאות קרייתים שבאו להרים לחתן, ביניהם גם טל הנדלר, אורן מחפודה, הרב לוי אוירכמן וליאור מויאל, שנהנו בין היתר מהאלכוהול הכי משובח שהוצב על כל שולחן ומנות שף שתוכננו במיוחד.
ועכשיו אתם: שיהיה בשעה טובה וזה.
זוג מושלם!!!