קבוצת הכדורגל הודיעה לפני זמן קצר על הסכם חסות חדש עם קבוצת סמי טולס. בן דב: "האמון לו זוכה המועדון מצד מפרסמים הוא גדול ורבים וטובים מעוניינים להפוך ולהיות מזוהים איתנו"
מועדון הכדורגל מכבי חיפה, הודיע לפני זמן קצר על ספונסר חדש, בהודעה שיצאה מהמועדון נמסר, כי נחתם הסכם חסות חדש עם קבוצת "סמיט טולס", המייבאת ומשווקת מגוון רחב של מוצרים לתעשייה, לבית ולבניין, בין השאר, את מותג הכלים החשמליים המוביל בישראל, הנטר.
"אני שמח ומברך על עוד מותג נחשב המצטרף למשפחת מכבי חיפה", אמר מנכ"ל מכבי חיפה אסף בן דב לאחר חתימת ההסכם. "האמון לו זוכה המועדון מצד מפרסמים הוא גדול ורבים וטובים מעוניינים להפוך ולהיות מזוהים איתנו. מאחל לנו ולהנטר בהצלחה".
מנכ"ל קבוצת סמיט דורון מזור מסר בתגובה: "אנו גאים להמשיך ולתמוך בספורט הישראלי, ומאחלים למכבי חיפה עונה מוצלחת. הנטר תומכת בקבוצת הכדורסל של מכבי חיפה מזה שנים רבות וכעת מצטרפת גם למועדון הכדורגל הגדול בישראל. אנו מזמינים את הקהל הרחב ליהנות מליין המוצרים הנטענים החדשים שלנו, אותם ניתן למצוא בחנויות המקצועיות ברחבי הארץ".