נפלה במדרכה ותפוצה בכמאה אלף שקלים

עיריית חיפה תפצה חיפאית בשנות ה-60 לחייה, שנפלה לאחר שמעדה על אבן מדרכה רופפת

תושבת חיפה באמצע שנות השישים לחייה, תקבל פיצוי של יותר ממאה אלף שקלים מעיריית חיפה לאחר שנפלה במדרכה בעיר, נפצעה ונזקקה לטיפול רפואי.

עו"ד סאמי אבו ורדה (צילום: יח"צ)

המקרה אירע לפני כארבע שנים בעת שהאישה הלכה ברחוב משה פלימן ובגלל אבן שלא הורכבה כראוי במדרכה היא מעדה ונחבלה באגן וברגל שמאל ונזקקה לטיפול רפואי. ממקום התאונה היא פונתה באמבולנס עם כאבים חזקים. בבית החולים "כרמל" אבחנו הרופאים לאחר בדיקה וצילומים, כי היא סובלת משבר תת-ראשי בצוואר עצם ירך שמאל. האישה עברה בהרדמה כללית  קיבוע פתוח של השבר באמצעות שני ברגים ושוחררה להמשך שיקום.

באמצעות עו"ד סאמי אבו ורדה, מומחה לתביעות נזקי גוף, הגישה האישה תביעה נגד עיריית חיפה ובה נטען בין השאר כי היא ממשיכה "בקבלת טיפולים רפואיים ושיקום בקופת חולים ובתי חולים, לרבות טיפולי פיזיותרפיה". כמו כן  נשארה לה "מזכרת" של צלקת ניתוחית באורך תשעה סנטימטרים בקדמת ירך שמאל ורגישות מעל הצלקת ובקדמת מפרק הירך.

הצדדים הגיעו להסכם, לפיו העירייה תשלם את הפיצוי לפנים משורת הדין ומבלי להודות באחריותה למקרה. בהסדר פשרה, שקיבל תוקף פסק דין של בית משפט השלום, תשלם עיריית חיפה לאשה סך של 103 אלף שקלים.

אודות דורון גולן

אולי יעניין אותך גם?

קבוצת תשובה חתמה על שיתוף פעולה עם קבוצת ג'בארין אלשייח'

קבוצת תשובה בראשותו של איציק תשובה חתמה על שיתוף פעולה עם קבוצת ג'בארין אלשייח' בראשותו …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *