קשישה בשנות השבעים לחייה נפגעה באורח אנוש מרכב נוסע ברחוב העצמאות בקרית אתא. צוותי החירום ביצעו בה החייאה ולקחו אותה אל בית החולים רמב"ם להמשך טיפול. הרחוב נסגר לתנועה
לפני זמן קצר, התקבל דיווח במוקדי החירום וההצלה על הולכת רגל שנפגעה מרכב ברחוב העצמאות בקרית אתא. חובשים ופראמדיקים של מד"א ואיחוד הצלה, שהגיעו אל המקום, העניקו טיפול רפואי ראשוני לאישה כבת 70, שנפגעה במצב קשה, היא מחוסרת הכרה עם פגיעה רב מערכתית. הפצועה פונתה אל בית החולים רמב"ם בחיפה להמשך טיפול.
צילום: איחוד הצלה
חובש איחוד הצלה נפתלי רוטנברג, דיווח כי פרמדיק וחובשים של איחוד הצלה ביצעו החייאה על הפצועה באורח אנוש, שסובלת מפגיעה רב מערכתית.
תומר דנינו חובש באיחוד הצלה סיפר: "בסיוע פרמדיק מתנדב באיחוד הצלה ביצענו החייאה על הולכת הרגל שסובלת מפגיעה רב מערכתית. לאחר מכן היא פונתה בניידת טיפול נמרץ תוך כדי המשך פעולות החייאה במצב אנוש לבית החולים".
מהמשטרה נמסר בתגובה: "בוחני התנועה של משטרת ישראל החלו בחקירת נסיבות התאונה. רחוב העצמאות נחסם לתנועה בנתיב אחד מכיוון דרום לצפון על מנת לאפשר לבוחני התנועה לחקור הזירה".