גופתה של אשה כבת שמונים התגלתה הבוקר (ראשון) בדירה ברחוב ברזילי בחיפה לאחר שלוחמי אש פרצו אל הבית בעקבות דיווח על עשן הבוקע ממנו.
משה ברמן ראש סניף איחוד הצלה בחיפה מדווח מהזירה: "צוותי הכיבוי פרצו את הדירה ממנה עלה עשן. לאחר מכן נכנסנו בליווי צוותי הכיבוי מתחנת חיפה אך למרבה הצער הגברת אותרה ללא רוח חיים במטבח ביתה בסמוך לסיר על הגז שגרם לעשן בדירה. נסיבות מותה של הקשישה בבדיקת חוקרי הדליקות של כיבוי האש".
לפני זמן קצר פתחה משטרת חיפה בחקירת מותו של תושב העיר בן 56, שנמצא בביתו ברחוב החלוץ כשהוא סובל מכוויות חמורות. הוא פונה במצב אנוש לבית החולים רמב"ם בחיפה שם נקבע מותו. כוחות משטרה הגיעו למקום והחלו בחקירת נסיבות האירוע, כאשר חוקרי הזיהוי הפלילי של משטרת ישראל וגורמי מקצוע של כיבוי אש בוחנים את הזירה.