הפועל חיפה פותחת בכל הכוח. בן בסט חתם, בשלישי הפנינג פתיחת עונה

שנה שלמה בדיוק עברה מאז אותו אימון פתיחה בו קפטן הפועל חיפה עדן בן בסט הניף את הגביע לעיניי האוהדים, וכמו "דה זה וו", עדן בן בסט שוב יגיע בשלישי להפנינג האוהדים, רק הפעם בלי הגביע.

הערב (ראשון), חתם בן בסט במדי הקבוצה האדומה מחיפה, לאחר משא ומתן מתמשך בשבועות האחרונים.

תגובת מועדון הפועל חיפה: "כשהעניינים יהיו סגורים תצא הודעה רשמית".

בן בסט, נפרד מהפועל ב"ש לאחר עונה אחת בלבד. צילום: דוברות הפועל באר שבע

בהמשך להכנות הקבוצה לעונה הקרובה, המועדון עורך הפנינג פתיחת עונה אשר יתקיים ביום שלישי הקרוב, בבית האימונים החדש בבית נגלר בשעה 17:30. בהפנינג הגרלת פרסים בין רוכשי המנויים, ריאיונות עם מאמן הקבוצה חיים סילבס והשחקנים. הצגת שחקנים ואימון פתיחה.

בין השחקנים המצטרפים לשורותיה של הקבוצה: מספר 7 קווין טאפוקו, מספר 15 אלי בלילתי, מספר 13יסמין בוריץ׳ ומספר 32 בן ווהבה. כאשר לירן סרדל חתם לעונה נוספת.

השחקנים שעזבו את הקבוצה : ארנסטאס שטקוס, ריסטו מיטרבסקי, ראדו גינסארי ורסמוס סויסטאד.

אוהדי הקבוצה התקשו להפרד בעיקר מהקשר ראדו גנסארי וכתבו לו דברי פרידה בדפי הפייסבוק.

השחקן עצמו התרגש גם כן מהמעמד, וכתב את הדברים הבאים:

" סוף חלק אחד בחיינו הוא התחלה של אחד אחר. אני באמת רוצה להגיד תודה לכל השחקנים, המאמנים, הנשיא וכל האנשים מסביב למועדון, הפועל חיפה, אלו היו שנתיים מדהימות! היה לי כבוד להיות בקבוצה זו, כדי להשיג את מה שהשגנו יחד. אחרי הכל אנחנו נשארים עם הזיכרונות, ויש לי הרבה מהם -שנתיים והרבה חברים! לאוהדים אני רוצה להגיד תודה על התמיכה בי אני באמת אוהב אתכם ובשבילי אתם הכי טובים. אני מאחל לכם הצלחה, ואני נהיה אחד מכם .. אוהד הפועל חיפה!"

גנסארי, היום אוהד הפועל חיפה. צילום: דוברות הפועל חיפה

אודות מרסל אפרת כהן

אולי יעניין אותך גם?

חוזרת לליגה. מכבי חיפה מול בני ריינה הערב

חוזרים ללחם ולחמאה באצטדיון גרין בנוף הגליל.ברק בכר, במסיבת העיתונאים, אמר: ״ ההפסד מול הפועל …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *