לכבוד יום האבוקדו הבינלאומי, החל ממש היום, קבלו מתכון מרענן וחגיגי מהפרי הירוק
לרגל יום האבוקדו הבינלאומי, שמצוין מידי שנה ב-31 ליולי ולרגל החופש הגדול, מגישה חברת "חקלאי גרנות", המשווקת המובילה בישראל של תוצרת פירות וירקות טריים בהם מותג "אבוקדו גרנות", מתכון מתוק ומפנק לקינוח הכי מקורי שיש – טראפלס שוקולד אבוקדו טבעוני. המתכון קל הכנה, מומלץ להכינו יחד עם הילדים בבילוי משותף בחופשת הקיץ וליהנות מפינוק מתוק, טעים ומיוחד, בעל ערכים תזונתיים נפלאים של פרי האבוקדו.
צילום: הדס ניצן
מצרכים:
1 אבוקדו בשל.
1 כוס אגוזי מקדמיה.
1 וחצי כף אבקת קקאו איכותית.
10 תמרים מגולענים.
סירופ מייפל להמתקה לפי הטעם.
אופן ההכנה:
בבלנדר רב עצמה כותשים כוס אגוזי מקדמיה עם תוכנו של אבוקדו בשל. מוסיפים כף וחצי אבקת קקאו איכותית, 10 תמרים (ללא חרצן) וסירופ מייפל להמתקה לפי הטעם.
מכניסים את התערובת למקרר לכמה שעות.
מגלגלים לכדורים בתוך אבקת קקאו / אגוזי פיסטוק / קוקוס עד לציפויים המלא. מאחסנים במקפיא ומגישים קר.