מכבי חיפה מול הפועל קרית שמונה, דוניו ימשיך פלאניץ׳ חוזר שרי בספק

מכבי חיפה תתמודד היום מול הפועל קרית שמונה עדיין ללא סגל מלא . מי שלא יעמדו לרשות הצוות המקצועי של הירוקים הם דולב חזיזה אעיד חבשי וסאן מנחם המורחקים וניקיטה רוקאביצה החולה בקורונה שגם היה פצוע לפני כן והוא צפוי להיעדר עוד מספר שבועות. מי שעדיין בספק לסגל הם הקשר צ’ארון שרי שהחלים מקורונה אך לא התאמן באופן סדיר עם הקבוצה ויובל אשכנזי שהחלים מפציעה שהשביתה אותן לתקופה ארוכה.

בחוליית ההגנה נקבל את בוגדן פלאניץ בחזרה בהרכב על חשבונות של רמי גרשון כאשר ישנה התלבטות של הצוות המקצועי בין טאלב טוואטחה שנמצא בכושר לא טוב, לבין רז מאיר. בחוליית הקישור מוחמד אבו פאני יחזור להרכב במקומו של מאור לוי המוכשר שימתין להזדמנות מהספסל. בחלק הקדמי מקווה הצוות המקצועי למשחק טוב של עומר אצילי שנראה טוב מאוד באימונים אבל משהו לא מתחבר לו במשחקים רשמיים, הצוות מתלבט בין יאניק וילדסחוט לבין מוחמד עוואד כאשר בחוד ההתקפה מקומו של החלוץ הגנאי גודסוואי דוניו מובטח, בטח לאחר הביטחון שקיבל והשערים שכבש הן בליגה והן בגביע. בספסל הקבוצה נמשיך לראות שחקנים צעירים ממחלקת הנוער בעקבות הסגל החסר כאשר אל מאור לוי ימשיכו לעבות את הסגל נהוראי יפרח, רוני לאופר וסתיו נחמני.
למכבי חיפה צפוי שבוע עמוס מאוד שיתחיל היום מול הפועל קרית שמונה, ימשיך בבלומפילד מול הפועל תל אביב ויסתיים בשבת הבאה באצטדיון סמי עופר מול מכבי פתח תקווה, שאף הוגרלה לשלב שמינית גמר גביע המדינה, לאחר שהירוקים עברו בקושי את הפועל אום אל פאחם בדקה ה-90.

אודות בני סלמון

אולי יעניין אותך גם?

ברק בכר:" אם נבוא חדים – ננצח! "

מסיבת העיתונאים לקראת המשחק מחר בשעה 20:00 מול אפולון, ברק בכר ונטע לביא הקפטן נראים …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *