צילום: סיון וייס
ארבעה ימים לפני תחילת הלימודים ואני כבר מכינה לילדים משהו, שיהיה להם טעים בימים הראשונים של הלימודים, בכל זאת צריך להתחיל את השנה מתוקה מתמיד.
מאפינס לוטוס:
240 מיל' חלב.
75 מיל' שמן.
ביצה גדולה.
280 גרם קמח.
1 אבקת אפיה.
1/2 כפית קינמון.
אגוז מוסקט קורט.
100 גרם סוכר.
צילום: עצמי
אופן הכנה:
מערבבים רטובים בקערה, שמן, חלב וביצה. בקערה נוספת מערבבים יבשים קמח, אבקת אפיה, קינמון, אגוז, מוסקט וסוכר. מערבבים את שתי הקערות ומזלפים לתבניות מאפינס.
באמצע כל מאפינס מזלפים ממרח לוטוס (רצוי להמס אותו קצת לפני).
מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות ואופים 25 דקות בערך.
מצננים ובינתיים מכינים:
50 גרם חמאה מומסת.
ובקערה ליד סוכר וקינמון.
לאחר שהמאפינס התקרר.
טובלים אותו בחמאה ומיד בסוכר וקינמון.
מגישים ונהנים.
רוצים להשאיר הודעה לסיגל בוגנים? לחצו כאן.