מתכון עוגת דבש וקרמבל תפוחים

קבלו מתכון חגיגי לעוגת דבש וקרמבל תפוחים, העוגה העשירה, רכה ונימוחה בפה ומשלבת שניים מסמלי החג הבולטים – תפוח ודבש, באדיבות בית הקפה ביגה. העוגה מתאימה גם כפינוק מתוק למי שאוהבים, לכל אירוח ולנשנוש מתוק כשמתחשק.

נימוחה בפה. עוגת דבש וקרמבל תפוחים
צילום: אמיר מנחם

מרכיבים:

60 גרם סוכר לבן.

60 גרם סוכר חום.

150 גרם שמן סויה.

150 גרם דבש.

2 ביצים.

1 וחצי כוס קמח.

1 כפית אבקת אפיה.

1/2 כפית קינמון.

1/2 כפית סודה לשתייה.

קורט מלח.

קורט ציפורן.

1/2 כוס תה.

גרידת תפוז מחצי תפוז.

4 תפוחים מקולפים (גרנד) חתוכים לקוביות.

אופן הכנה:

יש להכניס את כל המרכיבים לתוך קערה עמוקה, ולערבב היטב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק, ולשפוך לתוך תבנית עגולה , להכניס לתנור בחום של 180 מעלות למשך 30 עד 35 דקות.

אודות כתב מקומי

אולי יעניין אותך גם?

שוקולד טופי אנגלי, פשוט קל להתאהב בו

שוקולד טופי אנגלי אין ספק שמדובר באחד הממתקים וחטיפי השוקולד האהובים ביותר, ילדים וגם מבוגרים …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *