קבלו מתכון חגיגי לעוגת דבש וקרמבל תפוחים, העוגה העשירה, רכה ונימוחה בפה ומשלבת שניים מסמלי החג הבולטים – תפוח ודבש, באדיבות בית הקפה ביגה. העוגה מתאימה גם כפינוק מתוק למי שאוהבים, לכל אירוח ולנשנוש מתוק כשמתחשק.
צילום: אמיר מנחם
מרכיבים:
60 גרם סוכר לבן.
60 גרם סוכר חום.
150 גרם שמן סויה.
150 גרם דבש.
2 ביצים.
1 וחצי כוס קמח.
1 כפית אבקת אפיה.
1/2 כפית קינמון.
1/2 כפית סודה לשתייה.
קורט מלח.
קורט ציפורן.
1/2 כוס תה.
גרידת תפוז מחצי תפוז.
4 תפוחים מקולפים (גרנד) חתוכים לקוביות.
אופן הכנה:
יש להכניס את כל המרכיבים לתוך קערה עמוקה, ולערבב היטב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק, ולשפוך לתוך תבנית עגולה , להכניס לתנור בחום של 180 מעלות למשך 30 עד 35 דקות.