נחשפו בתי הימורים בנשר

משטרת חיפה חשפה בתום חקירה סמויה שני בתי הימורים בלתי חוקיים נשר, החרימה את מכונות המזל ועכבה לחקירה את החשודים בהפעלתם, במסגרת אכיפה ממוקדת נגד פשיעה חמורה ומחוללי פשיעה.

המשטרה חשפה כי שני בתי הימורים פעלו במסווה של חנויות "תמימות" בעיר ולאחר איסוף כלל הממצאים, החרימה את מכונות המזל וסגרה את המקום לפעילות, לצד עיכוב לחקירה של החשודים בהפעלתם.

החרמת מכונות הימורים בנשר. צילום: דוברות המשטרה

שוטרי התחנה בשיתוף עם יחידת מתפ"א של משטרת ישראל, עכבו לחקירה שני חשודים תושבי העיר בני 55 ו- 28 , בחשד להפעלת המקומות ובתום חיפוש בבתי העסק תפסו והחרימו ציוד רב המשמש על פי החשד להימורים, ובכלל זה : שש מכונות מזל, "מנגנוני הפעלה" של מכונות מזל וכיו' .

מדובר בפעילות אכיפה נוספת כנגד מחוללי הפשיעה שתכליתה לנתק את צינור החמצן הכלכלי של כנופיות וארגוני פשיעה ולהביא להפסקת פעילותם, למען שלום הציבור ובטחונו נמסר מהמשטרה.

אודות דורון גולן

אולי יעניין אותך גם?

קבוצת תשובה חתמה על שיתוף פעולה עם קבוצת ג'בארין אלשייח'

קבוצת תשובה בראשותו של איציק תשובה חתמה על שיתוף פעולה עם קבוצת ג'בארין אלשייח' בראשותו …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *