נתחים ליום העצמאות

במקום לנפנף על המנגל, סעו לטעום את נתחי הבשר מובחרים של השף חיים טיבי בוורד הגליל

צילום: איתיאל ציון

יום העצמאות הוא העילה המושלמת עבור הישראלים, למצוא נקודת חן בנוף הישראלי, לשלוף את המנגל ולהבעיר בו גחלים ובעיקר לנפנף עדלאידע. אם בא לכם רק לאכול באותו היום, מבלי ללכלך את הידיים, אתם מוזמנים ליהנות ממבחר מנות בשר טרי ואיכותי ונתחים מובחרים, המגיעים מעדרים הגדלים בגליל ובגולן ולחגוג את יום העצמאות במסעדת 'טיבי'ס' בוורד הגליל.

בין מנות הבשר תוכלו למצוא בשר המיושן במקום, כשבועיים שלושה בטמפרטורה ותנאים אופטימאלים, המבורגר מבשר בקר טרי, עשוי מתערובת שכולה מאה אחוזים בשר בגדלים שונים, פורטהאוס, חוויה של שני עולמות, בשר פילה רך וסינטה בשרנית ועסיסית, סטייק אנטריקוט, סטייק פילה, טריו טלה, שזה למעשה שלושה נתחים שונים- טיבון, פורטרהאוס ופריים של טלה. לצד הנתחים תוכלו למצוא מגוון סלטים, ומנות שילדים אוהבים: מיני המבורגר, שניצלונים, צ'יפס ועוד.

צילום: איתיאל ציון

בנוסף, תוכלו למצוא מבחר מנות דגים, נקניקים מסוגים שונים שמכינים במקום, מנות צמחוניות, מיני אטריות תוצרת בית ומנות אחרונות הנאפים כולם בקונדיטורית המסעדה. בטיביס גם חדר יין מרשים עם יינות משובחים מיקבים מהגליל והגולן.

אודות כתב מקומי

אולי יעניין אותך גם?

שוקולד טופי אנגלי, פשוט קל להתאהב בו

שוקולד טופי אנגלי אין ספק שמדובר באחד הממתקים וחטיפי השוקולד האהובים ביותר, ילדים וגם מבוגרים …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *