קיץ חם וגלידה ביתית
צילום: סיון וייס
אני בדרך כלל לא סובלת מחום, אני יותר סובלת בחורף, בכל זאת אני ילדת קיץ, אבל השבוע זה היה מוגזם, אפילו לי, אז סגרתי את התנור והחלטתי שהגיע הזמן לגלידה ביתית, קלילה ואוורירית, העיקר משהו שיצנן ויקרר.
מתכון:
פחית חלב מרוכז.
שמנת מתוקה אחת – 250 גרם.
לתוספות ניתן לבחור מה שתרצו: ממרח לוטוס, פירורי שוקולד, ריבת חלב, פריגת לימונענע קפוא, קפה, כל מה שבא לכם באותו הרגע. אני בחרתי בריבת חלב ובבראוניז שנשארה משבת.
(צילום: עצמי)
אופן ההכנה:
מקציפים את השמנת לקצפת יציבה, אך לא קשה מדי. מחלקים את החלב לקערות לפי מספר התוספות,
מערבבים את התוספות עם החלב ומוסיפים את הקצפת. לא לערבב יותר מדי, כדי שהגלידה לא תהיה קשה.
מכניסים למקפיא ובינתיים מכינים כוסות קינוח וקישוטים. הכי חשוב, לא לשכוח בסוף ליהנות.