עוגה לשבת / סיגל בוגנים

קיץ חם וגלידה ביתית 

משהו שיצנן. סיגל בוגנים
צילום: סיון וייס

אני בדרך כלל לא סובלת מחום, אני יותר סובלת בחורף, בכל זאת אני ילדת קיץ, אבל השבוע זה היה מוגזם, אפילו לי, אז סגרתי את התנור והחלטתי שהגיע הזמן לגלידה ביתית, קלילה ואוורירית, העיקר משהו שיצנן ויקרר. 

מתכון: 
פחית חלב מרוכז. 
שמנת מתוקה אחת – 250 גרם. 
לתוספות ניתן לבחור מה שתרצו: ממרח לוטוס, פירורי שוקולד, ריבת חלב, פריגת לימונענע קפוא, קפה, כל מה שבא לכם באותו הרגע. אני בחרתי בריבת חלב ובבראוניז שנשארה משבת.

תבחרו איזה טעם שאתם רוצים. גלידה ביתית
(צילום: עצמי)

אופן ההכנה: 

מקציפים את השמנת לקצפת יציבה, אך לא קשה מדי. מחלקים את החלב לקערות לפי מספר התוספות,
מערבבים את התוספות עם החלב ומוסיפים את הקצפת. לא לערבב יותר מדי, כדי שהגלידה לא תהיה קשה. 

מכניסים למקפיא ובינתיים מכינים כוסות קינוח וקישוטים. הכי חשוב, לא לשכוח בסוף ליהנות. 

אודות כתב מקומי

אולי יעניין אותך גם?

שוקולד טופי אנגלי, פשוט קל להתאהב בו

שוקולד טופי אנגלי אין ספק שמדובר באחד הממתקים וחטיפי השוקולד האהובים ביותר, ילדים וגם מבוגרים …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *