עוגה לשבת / סיגל בוגנים

שייראה כאילו השקעתי. סיגל בוגנים
צילום: סיון וייס

אמצע שבוע והאורחים החליטו להפתיע, או שסתם בא לי משהו קליל, אבל אצלי גם משהו כזה חייב להיראות כאילו השקעתי בו שעות. אז הפעם, קעריות קדאיף וקרם קוקוס ופירות העונה. 

לקעריות: 
200 גרם קדאיף. 
100 גרם חמאה מומסת. 
50 גרם אבקת סוכר. 
מערבבים הכל ביחד, מכניסים לתבניות מאפינס מאלומיניום ואופים בין 5-7 דקות, בחום של 180 מעלות.
מניחים בצד להתקרר.

קרם קוקוס:
250 מיל' שמנת מתוקה.  
50 מיל' קרם קוקוס קר (לא הנוזל) 
3 כפות גדושות של פודינג וניל. 
מקציפים הכל לקצפת יציבה. 

ניתן לקשט בכל דבר. קעריות קדאיף
צילום: עצמי

אופן הרכבה: 
לוקחים קערית קדאיף, מזלפים לתוכה קרם קוקוס ומעל מקשטים בפירות, אפשר לקשט כל מה שיש בבית, קוקוס קלוי או שוקולד לבן מגורר. הכי חשוב שיראה שהשקעתם, כי או שעושים באהבה או שלא עושים בכלל.

אודות כתב מקומי

אולי יעניין אותך גם?

שוקולד טופי אנגלי, פשוט קל להתאהב בו

שוקולד טופי אנגלי אין ספק שמדובר באחד הממתקים וחטיפי השוקולד האהובים ביותר, ילדים וגם מבוגרים …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *