עוד לילה של שריפות באזור חיפה

מזג האויר השרבי ממשיך לגרום לשריפות רבות, גם הלילה רצו לוחמי האש משריפה לשריפה. זה התחיל בשריפה גדולה בחלק הצפוני של יער קרית אתא, המשיך לבניין שבער כולו בנוה יוסף והסתיים במטרונית שבערה בהדר

מזג האוויר השרבי ממשיך להעסיק אתה כבאים, כשאינספור דליקות פורצות באזור. גם בלילה האחרון עבדו הכבאים ללא הכרה. בשעות הערב יצאו צוותי כיבוי בפיקודו של רב רשף רמי מרום, לשריפה ביער בחלק הצפוני של קרית אתא סמוך לצומת סומך. כשהתברר גודל השריפה, הוזעקו צוותי כיבוי נוספים מתחנות זבולון וחדרה וכן הופעל סיוע חוצה מחוזות והגיעו צוותים ממחוז צפון ומחוז מרכז של כבאות והצלה לישראל. טפסר משנה חזי לוי, נטל את הפיקוד על השריפה הגדולה, בה פעלו סך הכל 25 צוותי כיבוי אש ו-59 לוחמי אש. למרות שהושגה שליטה על האש לוחמי האש עדיין עובדים במקום לכיבוי סופי ומניעת התפשטות והתלקחות חוזרת.

25 צוותי כיבוי. השריפה ביער קרית אתא
צילום: שירותי הכבאות מחוז חוף

לפנות בוקר פעלו שישה צוותי כיבוי, בפיקודו של סגן טפסר סויסה יצחק פעלו לכיבוי בניין בן שלוש קומות שבער כולו, ברחוב ערד בנווה יוסף שבחיפה. מהמקום פונו שלושה אזרחים שנפגעו מעשן במצב קל עד בינוני. תוך כדי האירוע בנווה יוסף, התקבל דיווח נוסף על אוטובוס שנשרף ברחוב הרצל שבהדר. שלושה צוותי כיבוי, בפיקודו של להב רונן אטיאס הגיעו למקום השתלטו על האש וכיבו את המטרונית שבערה.

 לוחמי האש שבים ומזכירים את צו האיסור הדלקת אש של נציב כבאות והצלה לישראל , כמו כן מבקשים להימנע מעבודה באש גלויה כמו ריתוך וחיתוך ברזל ומטיולים בשטח בימי שרב ויובש אלה.

אודות הילה מלמד

אולי יעניין אותך גם?

קבוצת תשובה חתמה על שיתוף פעולה עם קבוצת ג'בארין אלשייח'

קבוצת תשובה בראשותו של איציק תשובה חתמה על שיתוף פעולה עם קבוצת ג'בארין אלשייח' בראשותו …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *