סיבוב קולינרי / בצלאל פליק

אין כמו להתחיל טור חדש ועוד בפתיחת העונה הכי יפה בשנה, להלן הקיץ. הפעם ביקרתי בחוף הפפאיה ביץ' בנהריה, מקום שפתח לפני הרבה שנים, המסעדן ואיש חיי הלילה שי לוגסי, יליד הקריות שעבר לנהריה בעקבות הנישואים ומפעיל את המקום עד היום.

לוגסי אוהב לארח ולכן בכל פינה במקום, עולה דמותו. החוף נמצא בתחילת הטיילת ויש לו רצועת חוף פרטית, בה אפשר להשתזף ולרחוץ בפרטיות מה. המקום נפתח כל יום בשעות הבוקר המוקדמות ועובד עד שעות הלילה המאוחרות.

בבקרים מוגשת ארוחת בוקר טעימה, שלא נופלת משום בית קפה באזור. בצהריים נפתח המטבח ואז יוצאות המנות הטעימות באמת, ביניהן: דגים, סלטים מוקפצים, פסטות ופיצות, שמוגשות לצד בירות קרות וסוגי קוקטיילים שונים. עלות ארוחת בוקר זוגית: כ- 100 שקלים ובארוחת הצהריים תשלמו כ- 60 שקלים למנה. בערב הופך המקום לבר כיפי צעיר ומגניב, המשקאות הופכים להיות אלכוהוליים וביחד עם מוזיקה נעימה וקצבית, הם נותנים את הטון לאווירה מקפיצה.

רצועת חוף פרטית
צילום: שי לוגסי

מקום פתוח בכל ימות השבוע, לאורך כל העונה, מפסח עד אחרי החגים. כל אחד יכול למצוא את עצמו במקום, בין אם מדובר במשפחות או זוגות. אפשר גם להשכיר נרגילות לעישון, טרנד פורח בפני עצמו.

אסיים ואומר שמי שמחפש ערב נעים לבילוי משפחתי, או זוגי, עם אוכל טוב ואווירה כיפית, יגלה מקום שעונה על כל הצרכים. תיהנו.

טעים ונעים
צילום: שי לוגסי

אודות כתב מקומי

אולי יעניין אותך גם?

מה יותר טעים, מנחם ומפתיע מאשר שוקולד?

מחפשים את המתנה המושלמת מכולן? מכירים את הרגע שבו אתם שוברים את הראש ומנסים למצוא …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *