במסגרת אכיפה ממוקדת ויזומה של משטרת מחוז חוף כנגד מחוללי פשיעה ובהם בתי בושת, במטרה לנתק את "צינור החמצן הכלכלי" של כנופיות פשע ולהביא לקריסתם, נערך מבצע אכיפה משולב באזור הקריות עם גורמי אכיפה נוספים של מנהל מקרקעי ישראל, רשות המסים, רשות מקומית ופרקליטות אזרחית מחוז חיפה .
בלשי המשטרה ערכו חיפוש במבנה הנחשד כבית עסק לא חוקי בשדרות ההסתדרות, המשמש על פי החשד כבית בושת ונתפסו בו ממצאים רלוונטיים וכן חשוד בהפעלת המקום, אשר עוכב לחקירה בתחנת המשטרה זבולון.
מדובר בפעילות המאגדת את מערך התביעות והרישוי של המשטרה במחוז חוף, יחד עם כוחות משטרה נוספים וגורמי אכיפה אשר פועלים בהתאם לתחומי הסמכויות והאכיפה שבתחומם ובסיומה של החקירה תבחן המשטרה את ההליכים הנדרשים בהתאם, על מנת ליישם את דרישות החוק למען שלום הציבור.