צילום: עצמי
סופשבוע נעים לקוראי הטור המתמידים,
השבוע הלכתי לבדוק את המקום החדש שנפתח, במדרחוב האוכל החיצוני בקריון.
לפני כחודש נפתחה שם מסעדת "סוסו אנד סנז" של השף התל אביבי עומר מילר.
מדובר ברשת הכוללת מספר סניפים באזור תל אביב ולראשונה, יצאה מהמקום המוכר והנוח שלה והגיעה לפריפריה. הרשת ידועה בהמבורגרים הטעימים והתוספות המיוחדות שלה.
המקום בקריון עוצב כמו דיינר אמריקאי נעים ויפה לעין. בפנים, תוכלו לשבת בסמוך לדלפקים גבוהים, או בישיבה משותפת סביב שולחן מרכזי ענק. הישיבה ליד אנשים זרים, יוצרת אנטרקצייה מעניינת.
המקום נקי מאוד והעובדים כל הזמן מטפלים באוכל עם כפפות, מה שדי נדיר לראות במחוזותינו ומעניק תחושה של ניקיון.
החלטתי לנסות את ההמבורגר הרגיל של המסעדה, במשקל 160 גרם, עם גבינה ותוספת של ריבת בצל. ניסית גם שתי שתי תוספות מעניינות, האחת צ'יפס בטטה והשנייה "מק אנד ציז", כדורי גבינה מצופים.
צילום: עצמי
ההמבורגר היה עשוי באופן מצוין, הלחמנייה הייתה טרייה וטעימה מאוד, התוספת הייתה עשויה טוב מאוד.
הקונספט האמריקאי של המקום, בא לידי ביטוי אפילו בסוגי השתייה, זה המקום הראשון מחוץ לארה"ב, בו ראיתי משקה של "ד"ר פפר".
האוכל מוגש בצורה אסתטית, על בכלים חד פעמיים מתכלים, שזה בפני עצמו טרנד חדש שרץ חזק בתחום המסעדנות היום.
לסיום אומר, שהמקום מנסה להביא בשורה חדשה לאזור. אין הרבה הבדל בין ההמבורגר של השף מילר להמבורגרים אחרים של רשתות אחרות, השם של השף לא עושה את ההמבורגר טעים, אלא הטיפול בו, או איכות הבשר.
אני ממליץ לנסות את המקום, רק כדי לנסות אולי להבין, למה התל אביביים כל כך היסטריים על המסעדה.
המקום פתוח כל השבוע, הוא לא כשר. תוכלו למצוא ארוחות עסקיות, ביניהן שלוש אופציות הכוללות המבורגר, תוספת ושתייה במחירים 49-69 שקלים.
שתהיה שבת שלום.