משטרת קפריסין עצרה 12 צעירים ישראלים בחשד לאונס תיירת בריטית. חמישה שוחררו בסוף השבוע והשאר אמורים להשתחרר היום
התפתחות בחקירת החשד לאונס קבוצתי של תיירת בריטית על ידי צעירים ישראלים בקפריסין. שבעת הישראלים שעדיין עצורים בחשד לאונס קבוצתי אמורים להשתחרר היום ממעצר.
את המידע על כך מסר עו"ד ניר יסלוביץ', המייצג חלק מהחשודים לאחר שלפני יומיים האריך בית המשפט את מעצרם בשישה ימים ולאחר שתוצאות בדיקת DNA שנערכה לחשודים הגיעה למשטרה ונמצאו אי התאמות בין התוצאות של החשודים לממצאים של המשטרה.
עו"ד יסלוביץ מסר: "כפי שטענתי לאורך כל ההליך, לא היה בקפריסין אונס. הצעירים שיצאו לחופשה שהפכה לסיוט יצאו לביתם עוד היום. כולם יחזרו לביתם ולמשפחותיהם. משטרת קפריסין ביצעה חקירה מקצועית ויסודית".
במהלך החקירה נמצאו שלוש דגימות DNA שלא שייכות לחשודים ועל פי החשד מדובר בשלושה חשודים אחרים שנכחו באותו חדר שבו הייתה התיירת הבריטית אך הצליחו לחמוק מהמשטרה ולחזור לישראל. בין החשודים נמצאים צעירים מהקריות, ירושלים ועפולה.
מהמידע שהגיע מקפריסין עולה כי המתלוננת שינתה את גירסתה בנוגע לאירוע אותו ערב שבו טענה כי נפלה קורבן לאונס קבוצתי וכעת היא תהיה זו שתעמוד לחקירה.