אלפי אנשים הגיעו להשתתף במירוץ העירוני הראשון של העיר, לאחריו יתקיים לאורך כל היום הפנינג ספורטיבי לכל המשפחה. מקצי הריצות עברו ללא תקלות מיוחדות, למעט מספר נפגעים מתשישות ונפילות
אלפי אנשים התייצבו בשעת בוקר מוקדמת לפארק הספורט ברחוב נתן שפיצר בקרית אתא, למירוץ העירוני הראשון, שהתקיים במסגרת התוכנית הלאומית לקידום אורח חיים בריא וספורטיבי. עם תום המירוץ יתקיים הפנינג ספורטיבי וססגוני לכל המשפחה, לאורך כל היום.
צילום באדיבות עיריית קרית אתא
המירוץ מתקיים במספר מקצים: מקצה עממי של 2ז ק"מ הפתוח לקהל הרחב ובו ישתתפו כ- 1000 מתלמידי בתי הספר בעיר ומקצים תחרותיים של 5 ק"מ ו- 10 ק"מ, על פי חלוקה לקטגוריות גיל.
במהלך היום אבטחו מתנדבי איחוד הצלה את אלפי הרצים במרתון. מנהל מרחב כרמל נפתלי רוטנברג מסר: "משעות הבוקר עשרות חובשים רופאים ופראמדיקים היו מוכנים לתת מענה רפואי לרצים, הכוללת בריכת קירור. לשמחתנו האירוע עבר בשלום עם מספר נפגעים מתשישות ונפילות וללא אירועים חריגים".