״קרעתי את התחת מגיל צעיר כדי להשיג דברים״

יובל אשכנזי בראיון ראשון לתקשורת כשחקן מכבי חיפה

יובל אשכנזי התראיין אתמול לתקשורת לאחר ארוע השקת המדים החדשים באצטדיון סמי עופר וסיפר על התחושות מהרגע שעשה את המעבר למכבי חיפה.
אשכנזי פילס את דרכו מליגה א׳, לליגת העל, בהמון השקעה ועבודה קשה הגיע למועדון גדול לאחר זכייה בתואר גביע המדינה יחד עם קבוצת בני יהודה תל-אביב.

"מהרגע ראשון שהגענו, דולב חזיזה ואנוכי, הרגשנו את העוצמות של מכבי חיפה אנחנו רוצים לעבוד קשה ולשמח את האוהדים", אמר אשכנזי. "לאורך כל החיים שלי דמיינתי כל פרט ופרט ועבדתי קשה כדי להשיג את זה, שאגיע למועדון גדול ואני מתרכז בלעבוד קשה ולהיות יותר טוב והשאר יבוא לבד. קרעתי את התחת מגיל צעיר  כדי להשיג דברים. יש הרבה דוגמאות של ילדים ששואפים להגיע לרמות הגבוהות ושיאמינו בעצמם. אתם תראו קבוצה מחויבת שעובדת קשה על המגרש, מה שמייחד אותנו זה האופי והרוח הקבוצתית. יש בקבוצה שחקנים מצוינים והיה מחנה מצוין מקצועית וחברתית. כולם עובדים קשה ויש לנו הרבה אופי". 

אשכנזי עבר לפני כשבועיים מקבוצת בני יהודה תל אביב, יחד עם דולב חזיזה ושניהם היו הפתעת מחנה האימונים. יובל משחק בעמדת הקשר 50/50 וצפויה לו תחרות גדולה בהרכב מול קפטן הקבוצה נטע לביא.

אודות בני סלמון

אולי יעניין אותך גם?

ברק בכר:" אם נבוא חדים – ננצח! "

מסיבת העיתונאים לקראת המשחק מחר בשעה 20:00 מול אפולון, ברק בכר ונטע לביא הקפטן נראים …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *